16 Ağustos 2011 Salı

Tuzla Evden Eve Nakliyat

Tuzla, İstanbul ilinin en güneyde bulunan ilçesidir. Türkiye'nin orta derecede kalabalık nüfuslu ilçelerinden biridir. Türkiye'nin en büyük tersanesi ve Türkiye'nin tek Formula 1 pisti Tuzla'dadır.

1400 yılında Yıldırım Bayezid tarafından Osmanlı topraklarına katıldı. Tuzla'da yaşayan Rumlar, Lozan Anlaşması çerçevesinde Selanik, Kavala ve Drama'dan gelen Türklerle yer değiştirmişlerdir.

1980'lerin sonuna kadar balıkçılık ve çiftçiliğin bir arada sürdürüldüğü Tuzla'da sanayinin gelişmesiyle çiftçilik önemini yitirmiştir. Günümüzde Tuzla, tersanelere de ev sahipliği yapmaktadır.

Merkezde İTÜ Denizcilik Fakültesi, Kuzeybatıda çok ünlü bir askeri okul olan Tuzla Piyade Okulu ve Güneyde Tuzla Burnu'nda ise Deniz Harp Okulu bulunmaktadır. Ayrıca Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi ve Piri Reis Üniversitesi de Tuzla'da bulunmaktadır. Ayrıca Koç Özel Lisesi ve Sabancı Koleji de Tuzla'da yer almaktadır.

Tuzla Evden Eve Nakliyat

Tuzla'dan taşınmak isteyen veya Tuzla'ya taşınmak isteyen potansiyel Nakliyat müşterilerimiz için Evden Eve Nakliyat hizmetimiz ideal çözümler ve uygun fiyat garantisi ile devam etmektedir. İstanbul Tuzla'dan Türkiye'nin dilediğiniz her yerine ev taşıma hizmeti vermekteyiz. Tuzla'daki evinizden evden eve nakliye hizmeti aldığınızda taşınmak istediğiniz diğer adrese ev eşyalarınız paketleme ve ambalajlama yapıldıktan sonra dikkatli bir şekilde profesyonel ekibimizle taşınmaktadır.
Tuzla daki evinizden taşınacağınız zaman ev taşıma işlemi sırasıyla kırılacak eşyalarınızı kolileme, büyük ebatlı eşyalarınızın sökerek montajlanması, eşyalarınızın paketlenmesi ve ambalajlanması, yeni taşınacağınız evinizde bu eşyaların ambalajlardan çıkarılarak yerleştirilmesi şeklindedir.

Tuzla Evden Eve Nakliye Fiyatları hesaplanması Tuzla daki evinizin kaçıncı katta olduğu, taşınacağınız mesafe, eşya yoğunluğunuza göre göndereceğimiz personel sayısı, taşınacağınız evi kaçıncı katta olduğuna bağlı etkenlere göre gerçekleşir.

Tuzla Evden Eve Nakliyat hizmetinin size en uygun olan fiyatı öğrenmek için bize ulaşın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder